Segítségre van szükséged? Írj nekünk!

© 2013-2014 Az internet nem felejt

dr. Pataki Gábor – Kocsis-M. Brigitta – dr. Kiss András
Egerszegi Anna - Nagy Viktor

TÖRTÉNELEM: Az internetes zaklatás megelőzése érdekében az L Tender-Consulting Kft. 2013 végén a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságával együttműködve hozta létre „Az internet nem felejt” című programot. A program az első évadjában több mint 5000 diákhoz jutott el!

A 2014/2015-ös tanévre a program változatlan előadói körrel és arculattal az L Tender-Consulting Kft. az oktatással és kommunikációs tanácsadással foglalkozó partner- és "testvér"-cégéhez, a SIMPLER Kft.-hez került, amely most együttműködő partnereket és támogatókat keres a program folytatásához.

ADATVÉDELEM: Tájékoztatjuk, hogy a honlaphoz bárki kiléte felfedése és személyes adatai megadása nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információkat. Nem személyhez kötött információkat azonban korlátlanul és automatikusan gyűjt a weblap a látogatókról. Ezekből az adatokból személyes adat azonban nem nyerhető, így a 2011. évi CXII. törvény hatálya alá tartozó adatkezelést nem valósít meg.

A honlap tartalma sem részében, sem egészében nem használható fel sem kereskedelmi, sem reklámcélokra. Minden jogosulatlan felhasználás a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogkövetkezményeket vonja maga után.

A honlapon közzétett fénykép-és videofelvételek tekintetében az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-7381/20014.

WEBHELYFEJLESZTÉS ÉS ARCULAT:
Comp4Corp Kft.
www.focusys.eu
+36-20-520-9005

PORTFÓLIÓKÉPEK:
Gacsádi Albert fotográfus
www.gacsadifoto.hu
+36-20-956-0248