Segítségre van szükséged? Írj nekünk!

EGERSZEGI ANNA

Egerszegi Anna

Alapszakos diplomáját 2011-ben szerezte az ELTE-n magyar szakos bölcsészként, kommunikáció és médiatudomány minorral, 2014 nyara óta mesterdiplomás tanár. Jelenleg a Komlósi Oktatási Stúdió beszédtanára. Az ELTE tanári mesterképzésének utolsó stádiumaként gimnáziumban tanított magyar irodalmat és nyelvtant. Az iskola színjátszó csoportjának beszédtanáraként a tanórákon kívül is rendszeresen foglalkozik a fiatalokkal, segít a versenyekre, előadásokra való felkészülésben - diákjai még a Nemzeti Színházban is felléptek!
Érdeklődési köre igen szerteágazó: közel állnak hozzá a művészetek, szerepelt az amerikai énekes-színész, Cheyenne Jackson egyik klipjében és egy idén a mozikba kerülő angol krimiben is, de ő volt a Héra reklámarca is.
A gyermeknyelvről készült publikációja megjelent az Anyanyelv-pedagógia című folyóiratban. Kiemelkedően fontosnak tartja a szép beszédet, ezért nyelv- és beszédfejlesztő tanulmányai mellett jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának is hallgatója, célja, hogy logopédusként (is) segíthessen felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt.