Az elektromos árammal működő motoros redőny mozgatása egy gombnyomással történik, ami a kényelmes kezelhetőségen túl megkönnyíti a nagy méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is.

A motoros redőny mindenkinek, de főleg az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak könnyíti meg a redőny mozgatását, mert olykor még a kisebb súlyú redőnyök felhúzása is nehéz lehet. Az elektromos redőny távirányítójának vagy a kapcsolójának a gombját megnyomva kényelmesen és biztonságosan felhúzhatók vagy leereszthetők a redőnyök!

Az elektromos motorral hajtott redőnyök a kényelmen túl gazdaságosabbá, valamint biztonságosabbá is teszik az Ön és családja életét, mert az előre beprogramozott motoros redőnyökkel télen és nyáron is egyaránt tekintélyes mennyiségű energiát spórolhat meg, valamint üres lakás esetén azt a látszatot lehet vele kelteni mintha a háziak otthon lennének.

Ha szeretné redőnyeit egy gombnyomással felhúzni vagy leengedni, akkor Önnek az elektromos motoros redőny az ideális választás, ami cégünknél most nagyon kedvező áron megrendelhető, ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlattal, illetve tartós konstrukciót kínálva.

Motoros redőny típusai

A motoros redőny minden olyan redőnytípusnál elkészíthető, amelyeknél a redőnylécek oldalirányú elcsúszása meg van gátolva, legyen az külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos redőny.

Ezekből a redőnytípusból készült elektromos redőnyöknél nem kell attól tartani, hogy a motorok beépítése miatt a redőnytokok mérete megnövekedne, mivel az elektromos motor a fémtengely belsejébe van beszerelve, ezért nem igényel plusz helyet, így a motoros redőny is hasonló tokméretű és esztétikus megjelenésű lesz, mint a gurtnis mozgatású redőnyök.

Az elektromos árammal működő motoros redőnyök előnyei:

  • Maximális kényelmet biztosít, mert egy gombnyomással akár az összes redőny felhúzható vagy leengedhető

  • Növeli a biztonságot, mert a motoros redőnyök beprogramozhatóak, hogy a kívánt időpontba fel vagy lemenjenek, így, ha távol is van lakásától azt a látszatot kelti mintha valaki otthon lenne.

  • Időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak szinte nélkülözhetetlen az elektromos árammal működő motoros redőny, mert a nehéz nagy méretű redőnyök mozgatását egy gomb megnyomásával elvégezhetik.

  • Szélsőséges időjáráskor megvédi a nyílászárókat, télen és nyáron egyaránt szigeteli a lakást, ezzel csökkenti a lakás hőingadozását.

  • Feltolásgátlóval kiegészítve, a motor és a feltolásgátló együttes hatásaként, meggátolja a redőnypalást feltolását.

  • Az okos otthon rendszerbe illesztett motoros redőnyök működése bármilyen távolságról ellenőrizhető, vezérelhető, valamint a beállításuk is módosítható.