Az otthonteremtés már csak a hivatásunkból adódóan is nagyon fontos szerepet töltött be az életünkben, de igazi értelmet a szülővé válásunk után nyert az otthon fogalom. Egy lakberendező megfelelő érzékkel keveri az aktuális trendeket és a kortalan klasszikusokat, így egyrészt elkerülhetjük az impulzusvásárlást, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy az otthonunk stílusa hozzánk passzoló, de figyelembe veszi az aktuális trendeket is.

Csapatunk tagjai:

  • Takács Anna – Ügyvezető, lakberendező
  • Szabó Péter – Ügyvezető Sales, Ügyfélkapcsolati vezető
  • Kiss Katalin – Ügyfélkapcsolati manager, lakberendező

Garancia

Tényleges árgaranciát vállalunk, az előre megadott költségekhez tartjuk magunkat, ám a kiküszöbölhetetlen dolgok miatt, bármikor újratervezhetjük az ügyféllel karöltve, teljes díjmentességgel

Technológia

Vannak lakások, ahol már nem elég a számolgatás, meg a lézeres távolságmérő, emiatt a hasonló esetekben a Leica nevezetű felmérő eszközt használjuk amik az Ortograph szoftvernek küldi a mért adatokat. Így tudjuk elérni a legmagasabb szintű kivitelezést, a mérsékelten megnehezített területeken is.

Beszerzés

Bútorainkat előszeretettel külföldről hozatjuk be, ám nem csak elérhetőséget adunk hozzá, hanem a megrendeléstől a kiszállításig ebben is partnerek vagyunk, és ügyfelünk segítségére leszünk. Több mint 70 beszállító partnerünket tekintse meg az alábbi weboldalon: Flamingo Home.

Greencoler

A mai világban szinte elkerülhetetlen dolog a környezetbarát vagy akár az energiatakarékos felszerelés. Hűtési és fűtési szolgáltatásaink magukba foglalják a tervezést, a telepítést, karbantartást és az esetleges javítást. Teljeskörű kínálatunkban megtalál légkondicionálókat, hőszivattyúkat és sok más magas szintű opciót.