Ha vagyonvédelemről beszélünk, akkor az már túlmegy a kamerás megfigyelésen vagy a riasztórendszereken. A beléptető rendszer egy igen fontos és lényeges részét képezheti a támogató védelmi rendszereknek. Elektronikus jelzőrendszernek számít, mivel z által a vagyonvédelmi rendszer által szabályozhatjuk egy adott épületbe történő bejutást, mozgást, valamint a tartózkodás idejét is.

Előfordulása

Beléptető rendszer kialakítása bármelyik ingatlanban történhet. Általában mégis a legtöbb ilyen védelmi rendszerrel még irodaházakban, iparterületeken, telephelyeken, uszodákban, parkolókban és rendezvény központokban található. Azonban vannak egyszerűbb kialakítású beléptetők, melyekkel magáningatlanoknál és kisebb kereskedelmi egységekben is van lehetőség védelem kialakítására, ezáltal szabályozható a ki-, bejutás az ingatlan belső területére.

Felsorolás

  • Kulcsalapú zárak és beléptető rendszerek
  • Kulcskártyás és biometrikus rendszerek
  • Kaputelefon és videofelügyeleti rendszerek

Általánosságban elmondható, hogy minden olyan helyen szükség van beléptető rendszer kialakítására, ahol a bejutást, épületben történő tartózkodást felügyelni kell, mind időben, mind térben, vagy az ingatlanban bent lévő személyeket azonosítani szeretnénk, esetleg a benntartózkodásért díjat kell fizetni. A mai beléptető rendszerek a vagyonvédelem részét képzik, ellenőrzik, hogy a személy jogosult-e adott időpontban, adott irányban, adott átjárón való áthaladásra, vagyis a védett tértől távol tartható a belépésre jogosulatlan személy

Beléptető rendszerek Magyarországon

A kapu- és beléptetési technológia az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, mivel a biztonsági aggályok növekedtek. Ezeket a technológiákat a legkülönbözőbb környezetben használják, beleértve a lakó- és kereskedelmi ingatlanokat, kormányzati épületeket és közintézményeket. Összességében a kapu- és beléptető rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a biztonság fenntartásában és az érzékeny területekhez való hozzáférés ellenőrzésében.

A Riarex-nél biztosan megtalálja a kedvére valót, csak győzzön választani a széles kínálatunkból!
https://riarex.hu/hu/kapu–es-beleptetestechnika